• POLICIA QE DUAM
 • ORET E LIRA
 • KRYQI I KUQ
 • JO DHUNES
 • E-TWINNING
 • BALONA
 • Nxenesit me AK
 • Zyber Allulli
 • Krosi per vitin e ri 2015
 • Mbledhja2014
 • Cirku
 • Krosi1
 • NXENESIT E SHKOLLES ARBEN BROCI NE AMBASADEN AMERIKANE
 • PANAIRI
 • Viti i Ri
 • viti i ri 2
 • JAVA INOVACIONIT
 • SCHOOL CAREER EVENT
 • KONKURSI CIT CUP
 • SHAHU NE SHKOLLA, INVESTIM PER PROGRESIN E DIJES

 

MIRESEVINI NE FAQEN E DREJTORISE ARSIMORE RAJONALE TE QYTETIT TIRANE

  

JU UROJME SUKSESE KETE VIT TE RI SHKOLLOR NXENESVE DHE MESUESVE TE TIRANES DHE MBARE SHQIPERISE.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Eja t’i themi së bashku NDAL duhanit! 

 

 

Shqipëria Pa Duhan

Nisma më e re e Ministrisë së Shëndetësisë është “Shqipëria JO Duhanit”, e cila ka si synim reduktimin e nivelit të duhanpirjes në vend nëpërmjet masave dhe nismave administrative të agjencive shtetërore ligjzbatuese dhe përfshirjes sa më të gjerë të shoqërisë civile.

Objektivi kryesor i këtij projekti është zbatimi i Ligjit të miratuar nga Kuvëndi i Shqipërisë më datë 10/7/2014, “Për disa shtesa dhe ndryshime në Ligjin nr. 9636, datë 6.11.2006, ‘Për mbrojtjen e shëndetit nga produktet e duhanit’, të ndryshuar”, - ose të njohur ndryshe edhe si Ligji Anti-Duhan, - nëpërmjet një fushate të gjerë informimi dhe ndërgjegjësimi të publikut dhe kontrollit / monitorimit të masave për zbatimin e kërkesave të këtij ligji.

Bëhu edhe ti pjesë e kësaj nisme, për nje brez të ri të shëndëtshëm në një Shqipëri të shëndetshme.

 

Për më tepër informacion, mund të klikoni mbi link-un e mëposhtëm: http://shqiperiajoduhanit.al/.